SaddleBalance logo

Nieuwe zadels

ESTA zadel

Type: Professional GP

Boommaat: M/W

Zitmaat: 18 inch met 17,5 inch panel

Kleur: Salamanca brown

Het zadel is uitgevoerd met langere zweetbladen.

Dit is de veelzijdigheidsversie van het Professional dressuurzadel en is oorspronkelijk ontworpen voor de bereden politie. De GP Professional is een zeer comfortabel zadel voor zowel paard als ruiter en is geschikt voor paarden met een hoge (lange) schoft. Het zadel is ontworpen door Dr. Gerry van Oossanen voor het sportpaard om rugklachten te voorkomen. Het zadel is gebouwd op een houten boom met een breed tussenkanaal om de wervelkolom en de schouderbladen optimale bewegingsvrijheid te bieden. Dit zadel heeft speciaal ontworpen kussens, zodat het gewicht van de ruiter optimaal verdeelt wordt. 

PRIJS: €2400,-

Passier Optimum dressuurzadel

Type: Optimum

Boommaat: M/W

Zitmaat: 17,5 inc

Kleur: zwart

Dit exclusieve bijzonder paard vriendelijke Optimum dressuurzadel biedt optimaal rijcomfort. De Optimum is ontworpen om de perfecte rijpositie te garanderen en heeft een smallere twist voor nauwer contact met het paard. Het ontwerp van de kussens zorgt voor een optimale pasvorm op de rug van het paard.

IN PRIJS VERLAAGD: € 1900,- €1500,-

Prestige dressuurzadel

Type: Hippos Appaloosa

Boommaat: 32

Zitmaat: 17 inch

Kleur: bruin leer met suède

Dit Prestige Hippos dressuurzadel biedt de ruiter een comfortabele zit en is voorzien van royale kniewrongen voor extra steun. De kussens zijn breed en naar boven gericht waardoor meer vrijheid voor de paardenrug ontstaat. De pommel is hoog en terug gesneden, dus past bij een gemiddelde of hoge schoft.

IN PRIJS VERLAAGD: €1865,- €900,-

Ander nieuws
Telefoon
Mail