SaddleBalance logo

Harry Dabbs zadels

Met trots kan ik meedelen dat vanaf nu ook Harry Dabbs en Jeffries zadels verkrijgbaar zijn via SaddleBalance! Harry Dabbs heeft een prachtige collectie zadels voor alle disciplines. De zadels hebben een ruime keuze aan bomen en verschillende kussens geschikt voor de meeste paarden, van ronde pony’s tot dressuurpaarden met een hoge schoft.

Voor het comfort van de ruiter zijn de meeste modellen verkrijgbaar met verschillende bladlengtes, twistbreedtes, kniewrongen, leersoorten en -kleuren. Er zijn zoveel mogelijkheden om tot het perfecte zadel voor paard en ruiter te komen, dat is een van de redenen waarom ik als zadelpasser voor Harry Dabbs zadels kies!

Jeffries zadels

Jeffries is een zadelmerk dat bekend staat in de paardenwereld om kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze hebben jaren van traditie en ervaring waarmee ze zadels ontwerpen en produceren. Jeffries produceert zijn eigen zadelbomen, elk volgens een ontwerp dat bekend staat om zijn uitstekende pasvorm, geproduceerd in 6-laags gelamineerd hout om vervorming te voorkomen en tegelijkertijd flexibiliteit voor comfort te behouden. Moderne technologie en materiaal wordt gebruikt om nieuwe producten te maken, vaak in combinatie met bekende ruiters.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ander nieuws
Telefoon
Mail