SaddleBalance logo

GFS ZADELS

Bij GFS zadels is de combinatie van ’traditionele waarden en vakmanschap’ met de nieuwste technologie en innovatie leidend.

Door deze kernwaarden gecombineerd met de kunst van het zadelmaken hebben zij een wereldwijde reputatie opgebouwd voor betaalbare zadels van topkwaliteit voor alle disciplines.

Een nauwe samenwerking met speciaal geselecteerde zadelmakers stelt hen in staat om nieuwe normen van comfort en pasvorm voor zowel paard als ruiter te brengen. 

Waarom kiezen voor een GFS Monarch zadel

X-change kopijzer systeem Het X-change systeem maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk de maat van het kopijzer aan te passen. De zadels hebben 5 verwisselbare kopijzers van Narrow tot en met XXWide. Voor bredere en kortere pony’s en paarden zijn er de COB modellen. Voor deze zadels zijn er zelfs 8 kopijzer maten beschikbaar, van Narrow tot en met XXXXWide

Polymeer synthetische zadelboom De polymeer synthetische zadelboom is ontworpen op een CAD-machine voor precisie en symmetrie. De boom is flexibel en lichtgewicht waardoor beweging mogelijk is. Omdat de boom op een CAD-machine is ontworpen, kunnen we zorgen voor de beste positionering voor de ruiter en een nauwer contact met het paard creëren.

Kussens De kussens gevuld met gesiliconiseerde wol maken het zadel goed aanpasbaar en comfortabel voor de rug van het paard. Gesiliconiseerde wol maakt beweging in de wol mogelijk, waardoor mogelijke opeenhoping wordt voorkomen. Opgehoopte wol verliest zijn veerkracht en kan drukpunten op de paardenrug veroorzaken.

X-Change Singeloptie Door de ruime keuze aan singelopties kunnen we het zadel perfect uit balanceren op der rug van jouw paard.

Ander nieuws
Telefoon
Mail