SaddleBalance logo

Al eens gehoord van de VZTD?

De VZTD is de branchevereniging voor Zadel- en Tuigdeskundigen in Nederland. Waarom is dit belangrijk, hoor ik je vragen? Nou, de VZTD staat voor vakmanschap, paardenwelzijn en service; allemaal dingen die we hoog in het vaandel hebben staan als het gaat om het comfort en de gezondheid van onze paarden.

Als je kiest voor een zadelpasser die is aangesloten bij de VZTD, weet je zeker dat ze een erkende opleiding hebben gevolgd en elk jaar bijscholingen volgen. Zo streven ze naar niets minder dan het allerbeste resultaat voor jouw paard. 

En weet je wat nog mooier is? Als je vragen hebt over de aanschaf van een zadel of als je ergens niet uitkomt met je zadelpasser, kun je altijd terecht bij de geschillencommissie van de VZTD. Ze staan klaar om te helpen en advies te geven. 

Door mijn lidmaatschap van deze vereniging ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volg ik regelmatig bijscholing op het gebied van zadelpassen en zadelmakerij.  Dus als je op zoek bent naar een deskundige zadelpasser of zadelmaker bij jou in de buurt, kijk dan eens naar de VZTD.

#VZTD #vakmanschap #paardenwelzijn #service #zadeldeskundige #zadelmaker #bijscholing #paardengezondheid #geschillencommissie #comfort #paardenliefde #zadelpasser #zadelmaker #paardenliefde #ruiterleven #paardensport #kennisdelen #kwaliteit #welzijnvanpaarden #paardenwereld#zadelpassers #zadelmakers #paardenwelzijn #professionals #lerenvanelkaar #passievoorpaarden #samensterk

Ander nieuws
'de VZTD staat voor vakmanschap, paardenwelzijn en service'
Telefoon
Mail